Fotografinja na razstavi CAC Barje in specialki za tibetanske pasme KTP Slo 05.04.2015

Fotografiranje razstave CAC Barje
Sem Katja, pasja fotografinja (www.pasjafotografija.si). Na letošnjem tekmovanju bo tako za tekmovalce, kot gledalce posebna dodana vrednost. Kot fotografinja bom ponudila:

–         – Nakup fotografij iz tekmovanja takoj na lokaciji
Sledite napisom pasjafotografija.si, kjer bo možen nakup fotografij iz tistega dne. Ne samo naročilo digitalnih, temveč tudi takojšnji print teh fotografij na mestu. Potrebno je le, da se zapomnite čas kdaj ste bili ujeti v objektiv, da se bo vaša fotografija lažje našla.

–         – Fotografiranje štirinožcev v studiu
Na istem mestu bo postavljen tudi fotografski studio, kjer bo možno svojega štirinožca fotografirati. Z vami, nagradami ali samega. Tudi te fotografije bodo lahko sprintane že tisti dan (V primeru gneče bo mogoče potrebno malo počakati s printi – o vsem tem vas bo predhodno obvestil fotograf na lokaciji. V nasprotnem primeru vam bomo fotografije naknadno poslali po pošti.)

Fotografije iz razstave bo Kinološko Društvo Barje in Klub Tibetanskih Pasem dobilo v neprofitno rabo, vendar za neomejeno promocijo razstave CAC Barje na spletu ali plakatih. Torej, lahko se promovira dogodek s fotografijami in se jih objavi v galeriji, ne sme pa se jih prodajati dalje.

Comments are closed.