Nov datum DRUŽABNO SREČANJE KTP Slo – sobota 02.09.2023 ob 10h

Kdaj? Dogajalo se bo v SOBOTO

02.09.2023, začetek ob 10 uri                     (v primeru slabega vremena prireditev odpade, spremljate objave na KTP strani!) 

Kje?         na vadišču šole Švrk na Ljubljanskem barju, ob cesti v Mateno

Program:

10.00: Vas je vedno zanimalo kaj več o posamezni pasmi? Kaj sodnik tipa in gleda na razstavi? Zakaj neka pasma izgleda tako? Vas zanima malce zgodovine in pogledi v prihodnost pasme? Bi si želeli izvedeti kaj več o negi, zahtevah…? Vprašanja dobrodošla…

12.00: KOSILO! Pizza, da te kap

Ves čas prireditve: fotografiranje vaših ljubljenčkov, predstavitev Švrkove šole…

Predvsem pa bo čas za klepete, oglede legel, kovanje novih projektov!

»Vi poskrbite za senco in zaščito pred dežjem, lastno sedišče in vodo za pse. Za hrano in zabavo bomo poskrbeli mi «

LOKACIJA:
Po obvoznici v smeri proti Zagrebu do izvoza IG (Industrijska cona Rudnik), prva možnost levo, do semaforja (600 m) in spet levo. To je že Ižanska cesta, po kateri se pelješ 1,5 km do tabel MATENA in PIZZERIJA MARS, kjer zaviješ desno in po 400 m na levi zagledaš veliko nasuto parkirišce z rampo. Avto postaviš lepo v vrsto, da je prostor še za ostale. Avtobomile zaklepajte, v njih ne puščajte torbic ali česa drugega vrednega. Kužki naj bodo na povodcih vse do ograde.

Skozi mesto: po Dolenjski cesti do table za Rutar (oziroma Indutrijska cona Rudnik), tam zaviješ desno in se pelješ po brezovem drevoredu do proge, čez in še precej časa naravnost – do semaforja na Ižanki, kjer zaviješ levo in po 1,5 km pri puščicah, obrnjenih v desno, z napisom MATENA in PIZZERIJA MARS zaviješ ter po 400 m na levi strani parkiraš na nasutem parkirišču z rampo.  Kužki naj bodo na povodcih vse do ograde.

 

 

Prisrčno vabljeni!

Comments are closed.