DRUŽABNO SREČANJE KTP Slo – nedelja 05.09.2021 ob 9h

DRUŽABNO SREČANJE KTP Slo – nedelja 05.09.2021 ob 9h

Na vadišču šole Švrk na Ljubljanskem barju, ob cesti v Mateno
 

Prosimo, sledite novicam na KTP domači strani pred načrtovanim datumom pregleda zaradi Covid situacije, ki lahko spremenijo datum in kraj in način izvedbe srečanja.

Za prireditve je potrebno izpolniti izjavo PCT, ki jo prosim izpolnite in imejte s seboj (izpolnjevanje pogojev PCT se zahteva za prisotnost na prireditvenem prostoru).
Izjava klik: IZJAVA COVID Klub za tibetanske pasme Slovenije SREČANJE


Končno čas za klepete, oglede legel, kovanje novih projektov!

»Vi poskrbite za senco in zaščito pred dežjem, lastno sedišče in vodo za pse. Za hrano in zabavo bomo poskrbeli mi «

LOKACIJA:
Po obvoznici v smeri proti Zagrebu do izvoza IG (Industrijska cona Rudnik), prva možnost levo, do semaforja (600 m) in spet levo. To je že Ižanska cesta, po kateri se pelješ 1,5 km do tabel MATENA in PIZZERIJA MARS, kjer zaviješ desno in po 400 m na levi zagledaš veliko nasuto parkirišce z rampo. Avto postaviš lepo v vrsto, da je prostor še za ostale. Avtobomile zaklepajte, v njih ne puščajte torbic ali česa drugega vrednega. Kužki naj bodo na povodcih vse do ograde.

Skozi mesto: po Dolenjski cesti do table za Rutar (oziroma Indutrijska cona Rudnik), tam zaviješ desno in se pelješ po brezovem drevoredu do proge, čez in še precej časa naravnost – do semaforja na Ižanki, kjer zaviješ levo in po 1,5 km pri puščicah, obrnjenih v desno, z napisom MATENA in PIZZERIJA MARS zaviješ ter po 400 m na levi strani parkiraš na nasutem parkirišču z rampo.  Kužki naj bodo na povodcih vse do ograde.

Prisrčno vabljeni!

Comments are closed.